Profile

Gerti Çalliku

GB-a Konstruksion's Administrator

Master's degree focused in Civil Engineering from Polytechnic University of Tirana.
1999 - 2003 Civil Engineer "SPEED"shpk
2003 Administrator "GB-a konstruksion" shpk.
2005 Director of Studio design "GB-a Studio" sh.p.k.
Executive Director of Shoqata e Inxhiniereve Projektues te Ndertimit, Tirana. Personal license's number: "Z. 4285/1"


Valbona ÇALLIKU

GB-a Studio Administrator

Master's degree focused in Civil Engineering from Polytechnic University of Tirana.
2000 - 2003 Civil Engineer "GREI design"shpk
2003 - 2005 Civil Engineer"GB-a konstruksion" shpk.
2005 Administrator of Studio design "GB-a Studio" sh.p.k.
Member of Shoqata e Inxhiniereve Projektues te Ndertimit, Tirana. Personal license's number: "Z. 4284/1"


Certificates

GB-A Studio

1. iqnet Certificate iso 9001:2008 for the high quality materials used on building everything and fast and reliable technical advisory. Registery nr: IT-56 147 Sectorial Code EA 34

2. cisq Certificate u ni en iso 9001:2008 for the high quality provided in Civil and Idustrial Building Projects and Designs and Technical advice and supervision. Certificate nr: 14820 , Sectorial Code EA 34

GB-A Konstruksion

1. Member of the Chamber of Commerce and Industry of Tirana, Certificate NR: 1356 UK

2.iqnet Certificate iso 9001:2008 for the high quality materials used on building everything and fast and reliable technical advisory. Registery nr: IT-56 147 Sectorial Code EA 34

3.cisq Certificate u ni en iso 9001:2008 for the high quality provided in Civil and Idustrial Building Projects and Designs and Technical advice and supervision. Certificate nr: 14820 , Sectorial Code EA 34

ACTIVITIES

ACTIVITIES AND PROFESSIONAL EXPERIENCES

>>2016

1. Investitor: BASHKIA TIRANE Rikonceptim i godines se palestres se ish-klubit "Dinamo" ne Pallatin e Sportit brenda territorit te "Tirana Olimpic Park" ne Rrugen "Liman Kaba"-Tirane.

2. Porosites: BASHKIA DURRES (Projekt-ide) Rikonstruksion i Qendres Kulturore te Femijeve, ne Durres

3. Autoriteti kontraktues "FONDI SHQIPTAR I ZHVILLIMIT" (miratuar) Rigjenerimi urban i zones bregdetare ne fshatin Dhermi ne Bashkine e Himares

4. Autoriteti kontraktues "FONDI SHQIPTAR I ZHVILLIMIT" (miratuar) Rigjenerimi urban i zones bregdetare ne fshatin Jale ne Bashkine e Himares

5. Porosites "BASHKIA DURRES" (projekt-ide) Rikonceptimi dhe rikonstruksioni i shkolles artistike "Jan Kukuzeli", ne Durres

6. Porosites "MASON" sh.p.k (Projekt-ide) Strukture banimi dhe sherbimi 3 dhe 6 kate me 1 kat nentoke ne rrugen "Miftar Gerbolli"-Tirane

7. Porosites "Balili & Co" sh.p.k (Projekt-ide) Strukture Hotelierie shtese e Hotelit "Santa Quaranta", ne Sarande

8. Porosites: Z.Pavllo HAXHO, Z.Kliti NANO & Z.Ferdinand FERKO. Strukture banimi dhe sherbimi 4 kate + papafingo me 2 kate nentoke, ne rrugen e "Durresit".

9. Porosites Z.Mersin SINANI Godine me ambiente sherbimi dhe garazh ne podrum, Parc.Nr 121, blloku H6, zona "H.Turizmi-K.Cukes", Sarande

10.Investitor Z.Bujar XHAFERRI (Projekt-ide) Strukture sherbimi, hotel dhe banimi 2 dhe 3 kat, me 1 kat parkimi nentoke, ne fshatin Qeparo-Himare.

11.Porosites "ROAN CONSTRUCTION" sh.p.k (Projekt-ide) Strukture banimi 3, 4 dhe 6 kate + papafingo me 1 kat nentoke, Rruga "Elbasanit"-Tirane

12.Porosites z.F.GURI Vile nje-familjare 2 kat, ne fshatin Preze, Komuna Preze.

13.Porosites "ELDINO" sh.p.k (projekt-ide) Strukture banimi dhe sherbimi 1, 6 dhe 9 kate me 2 kat parkim nentoke, Rruga "Ndreko Rino", Tirane

14.Porosites: KOMUNITETI MYSLIMAN I SHQIPERISE (projekt-ide) Objekt kulti (xhami), Mjull- Bathore,

>>2015

15.Porosites "ELDINO" sh.p.k (projekt-ide) Strukture banimi dhe sherbimi 1, 6 dhe 9 kate me 2 kat parkim nentoke, Rruga "Ndreko Rino", Tirane

16.Porosites: KOMUNITETI MYSLIMAN I SHQIPERISE (projekt-ide) Objekt kulti (xhami), Mjull- Bathore

17.Porosites: Bashkia Korçe Rijetesim, sheshe, rrugica dhe rindertimi i kulles historike te sahatit prane Xhamise se Mirahorit, ne Korçe.

18.Porosites: Bashkia Korçe Rikonstruksion i teatrit "Andon Zako Çajupi", Korçe.

19.Porosites: Keshilli i Qarkut Vlore Pika panoramike dhe sportive ne Llogara.

20.Porosites: z.D.PJETRI, z. A.GJERGJI, z. V.PJETRI Strukture, hotel 3-4 kat me 1 kat nentoke ne Komunen Farke, Tirane.

>>2014

21.Porosites: "ALBA KONSTRUKSION" sh.p.k. Strukture banim dhe sherbime 8&9 kat me 2 kat sherbim dhe parkim nentoke, Rruga "Liman Kaba", Tirane

22.Porosites: Z.Skender GAZHELI Institucion arsimor privat 5 kat dhe 1 kat nen toke, Kolegji "TURGUT ÖZAL", Kashar

23.Porosites: Bashkia Korçe (projekt-ide) Objekt arti dhe kulture, Galeria Korçe

24.Porosites: "BRILANT", sh.p.k Strukture banimi dhe sherbimi 5, 7 & 9 kat me 2 kate parkim nentoke, ne Rrugen "Frederik Shiroka", Tirane

25.Porosites: "Bashkia Korçe" Rikonstruksion dhe kat shtese ne Qendren per Mbrojtjen dhe Promovimit te Kultures, Korçe

26.Porosites: "USHINA" sh.p.k Godine banimi dhe sherbimi 2,6,7 dh 8 kate me 2 kate parkim nentoke. rruga "Ali Demi"-Tirane.

>>2013

27.Porosites: Z.Arben MARKU, Z.Petrit PREÇI Godine rezidenciale dhe turistike 10 kat + atiko me 1 kat nentoke, Shengjin

28.Porosites: "GB-a konstruksion" sh.p.k Godine banimi dhe sherbimi 1 dhe 9 kat, Komuna Kashar- Tirane.

29.Porosites: "AGNA GROUP" Kapanon 1 kat, Lagja Yzberisht, Kashar-Tirane.

30.Porosites: Z.Ermal HASIMJA Shkolla Franko-Shqiptare "Ernest Koliqi", Tirane.

31.Porosites: "BELHAUS" sh.p.k. Godine banimi dhe sherbimi 10kat dhe 1 kat parkim nentoke.Rruga "Idriz Dollaku"

32.Investitor: Z.Xhuvi SHARXHI Godine banimi dhe shërbimi 5,7 dhe 9 kat me 2 kate parkim nentoke, Rruga “Elbasanit” Tirane.

>>2012

33.Porosites: Z.Mark PERLLESHI Godine banimi dhe sherbimi 1,8 ,9 kat me nje kat podrum nentoke, Komuna Shengjin.

34.Porosites: "MERSON Construction" sh.p.k Godine banimi dhe sherbimi 1, 10 kat, me 1 kat nentoke, Lezhe.

35.Porosites: Z.Sokol DEDA Godine banimi dhe sherbimi 8 dhe 9 kate, ne Shengjin-Lezhe.

36.Investitor "EUROVINI"sh.p.k 2 god. banimi dhe shërbimi 1 dhe 10 kat, me 1 kat parkimi nentoke dhe 2 god. banimi dhe shërbimi 12kat, me 1 kat parkimi nentoke, Ish fusha e aviacionit civil, Tirane.

37.Investitor " Desla ” sh.p.k Godinë banimi 1,8,10 KT+1 KT garazhe të nëndheshem, L.18, RR "A.Goga" ,Durrës.

38.Investitor "XHAKONTA" sh.a Objekt 1kt tip kapanon me funksion sherbimi, rrethi DURRES,Fshati VRRINE

39.Investitor z.Arjan TIVARI Godine 1kt tip kapanon me funksion sherbim dhe 2kate zyra + godine 1 kt tip kapanon me funksion sherbim, DURRES, Autostrada TIRANE- DURRES.

40.Investitor z.Seit Kertusha Godine 3,4 kate banimi,me nje kat nentoke, l. Nr. 11, rr. "b. Çela", Durres.

41.Investitor "Victory-invest" sh.p.k Rezidenca banimi 2 kate + papafingo me 1 kat parkimi nentoke , Ne aksin Tirane- Elbasan.

>>2011

42.Investitor z. XHUVI SHARXHI dhe z. XHAFER ISUFI Godina banimi dhe sherbimi 1,10 dhe 12 kat , ish fusha e aviacionit civil, Tirane.

43.Investitor z. Sokol DEDA Godine banimi dhe sherbimi 8 dhe 9 kate, Shengjin, Lezhe.

44.Investitor "LORENA" sh.p.k Godine banimi dhe sherbimesh 1,7 dhe 9 kat me nje kat parkimi nentoke, komuna Kashar,Tirane.

>>2010

45.Investitor “Iria” sh.p.k (ne faze miratimi) Godine banimi 6-7 kat me 3 kat pakim nentoke ne rrugen “Muslym Shyri”, Tirane.

46.Investitor “Kotorri-Sl” sh.p.k (ne faze miratimi) Godine banimi 7 kat me 1 kat pakim nentoke ne Permet.

47.Investitor “Edil-max” sh.p.k (ne faze miratimi) Kompleks banimi 2-3 kat me 1 kat pakim nentoke ne kodrat prane liqenit te Tiranes, Garunje, Komuna Farke.

48.Investitor “Max” sh.p.k (projekt-ide) Hotel 3 kat me 90 dhoma ne Kuzum Baba, Vlore.

>>2009

49.Tenderues Bashkia e FUSHE KRUJES Sistemim Sheshi Fushe-Kruje

50.Porosites ‘’JEDAS’’ sh. p.k Godine banimi 6,8,10 kat + 1 kat nen toke ne lagjen Nr.8; Rr:H.DEMIRI, DURRES.

51.Investitor “Arba” sh.p.k (ne faze miratimi) Godine banimi 7 kat me 2 kat parkimi nentoke ne rrugen “Zhan D’ark”.

52.Investitor Individ (ne faze miratimi) Hotel 2-3 kat me 14 dhoma Voskopoje, Korçe.

53.Investitor “Kotorri-Sl” L.t.d (ne ndertim) Godine banimi 5 kat me 1 kat pakim nentoke ne Linze, komuna Dajt.

54.Investitor “Kotorri-Sl” L.t.d (ne ndertim) Godine banimi 6 kat me 1 kat parkim nentoke ne Linze, Komuna Dajt.

55.Investitor “Union” L.t.d (ne faze miratimi). Kompleks banimi 2-3 kat me 1 kat parkim nentoke ne kodrat prane liqenit te Tiranes, Selite, komuna Farke.

56.Porosites individ. (ne faze miratimi) Vile Individuale 2 kat ne 2 200 m2 toke prane rruges se “Elbasanit”, Tirane.

57.Investitor “Molla”shp.k (ne ndertim) Godine rezidenciale 2-9 kat me 1 kat parkim nentoke ne Yzberisht, Komuna Kashar.

58.Investitor “Pienvis” L.t.d (ne faze miratimi) Godine banimi 7 kat me 1 kat parkim nentoke ne rrugen “Fadil Rada”, Tirane.

>>2008

60.Porosites " JEDAS" sh.p.k Godine 1 - 8 - 10 - 12 kate banime dhe sherbime me 1 kat te nendheshem . Lagja nr.5 , Rr ." Bashkimi " Durres.

61.Porosites individ. (ndertuar) Godine 3-6-8 kat banim+nje kat te nendhe,(kat perdhe-sherbime kat i nendheshem-garazhe), Lgj.nr10,Rr S.Sala, Durres,

62.Investitor “Orion” sh.p.k (realizuar) Godine banimi 7 kat me 1 kat parkim nentoke ne Shengjin, Lezhe.

63.Investitor “Garden” sh.p.k (realizuar). Kompleks rezidencial me vila 2-3 kat me 1 kat parkim nentoke ne kodrat prane liqenit te Tiranes, Garunje, Komuna Farke

64.Investitor “Y.Y. Albania Construction” sh.p.k. (ne faze miratimi) Kompleks rezidencial 10-12 kat prane rruges se “Durresit”, Tirane, pjese e studimit 17.4 ha te miratuar.

65.Investitor “Triss Ndertimi” L.t.d (projekt-ide) Kompleks vilash 2-3 kat ne rugen Tirane Rinas- Komuna Preze.

>>2007

66.Investitor “Ushina” sh.p.k (realizuar) Godine Polifunksionale 2-12 kat me tre kat parkim nentoke prane shetitores Taulantia dhe portit te Jahteve, Durres.

67.Porosites z. Alban Bushi. (realizuar) Kompleks sportiv ne lagjen “Kombinat”-Tirane.

68.Investitor “Y.Y. Albania Construction” L.t.d. (ne faze miratimi) Godine rezidenciale 20 kat prane rruges se “Durresit”, Tirane pjese e masterplanit te aprovuar 17.4 ha.

69.Investitor “Destaxhej”shp.k (realizuar) Godine rezidenciale 6-8 kat me 1 kat parkim nentoke ne Yzberisht, Komuna Kashar.

70.Investitor “2G” sh.p.k (realizuar) Kompleks rezidencial 3-4 kat me 1 kat parkim nentoke ne selite, komuna Farke.

71.Investitor “Viki” sh.p.k (realizuar) Kompleks tesidencial 4-5 kat me 1 kat parkim nentokesor ne Selite, Farke

72.Investitor “M.T.C Construction” sh.p.k (realizuar). Kompleks vilash 2-3 kat me 1 kat parkim nentoke ne afersi te liqenit te Tiranes, Garunje komuna Farke.

>>2006

73.Investitor firma “Orion” sh.p.k (realizuar) Godine banimi dhe sherbime 6, 7, 8 dhe 9 kat me 2 kat parkim nentoke ne rrugen e “Dibres” – Tirane

74.Investitor firma “Alb Building” sh.p.k (realizuar)Godine banimi dhe sherbime 2, 6 dhe 8 kat me 2 kat parkim nentoke ne buleverdin “Zhan D’Ark” - Tirane

75.Investitor firma “Global Service” sh.p.k (realizuar) Godine banimi dhe sherbime 6 dhe 8 kat me 2 kat parkim nentoke ne rrugen “Don Bosko” - Tirane

76.Investitor firma “H.A.S Construction” sh.p.k (realizuar) Godine banimi dhe sherbime 2, 8, 9, 10, 12 dhe 14 kat me 3 kat parkim nentoke ne rrugen “Kamber Seidini” – Elbasan

77.Investitor firma “Eurocol” sh.p.k (realizuar) Godine banimi dhe sherbime 2, 6, 7 dhe 9 kat me 2 kat parkim nentoke ne rrugen e Kavajes - Tirane.Projekt bashkepunimi me studion daneze H.L.T.

>>2005

78.Investitor firma “Destaxhei” sh.p.k (realizuar) Godine banimi dhe sherbime 6 dhe 7 kat me 1 kat parkimi nentoke ne rrugen e teleferikut - Komuna Dajt

79.Investitor firma “Noka” sh.p.k (realizuar) Godine banimi dhe sherbime 7 dhe 8 kat me 1 kat parkim nentoke ne fshatin Yzberisht - Komuna Kashar

80.Investitor firma “Iliad” sh.p.k (realizuar) Godine banimi dhe shrbime 5 dhe 6 kat me 1 kat parkim nentoke ne fshatin Linze - Komuna Dajt

81.Investitor firma “Brilant”sh.p.k (realizuar). Godine banimi dhe sherbime 4 dhe 6 kat me 1 kat parkim nentoke ne rr. “Shemsie Haka”- Tirane.

82.Investitor firma “Beta” sh.p.k (realizuar) Godine banimi dhe sherbime 7 dhe 9 kat me 1 kat parkim nentoke ne fshatin Yzberisht - Komuna Kashar

83.Investitor firma “Sigers” sh.p.k (realizuar) Godine banimi dhe sherbime 5 dhe 6 kat me 1 kat parkim nentoke ne fshatin Selite - Komuna Farke

84.Investitor firma “Agolli”sh.p.k (realizuar). Godine banimi dhe sherbime 4 dhe 5 kat me 1 kat parkim nentoke ne fshatin Selite- Komuna Farke.

85.Investitor firma “M.T.C Construction”sh.p.k (realizuar). Kompleks rezidencial 2 kat me 1 kat parkim nentoke ne kodrat e fshatit Selite - Komuna Farke.

>>2004

86.Investitor firma “Kamberi” sh.p.k (realizuar). Godine banimi dhe sherbime 2, 5, 6, 7 dhe 8 kat me 1 kat parkim nentoke ne rr. “Ali Pashe Gucia” - TIRANE

87.Investitor firma “Destaxhei” sh.p.k (realizuar) Godine banimi dhe sherbime 5, 6 dhe 7 kat me 2 kat parkimi nentoke ne rrugen e teleferikut - Komuna Dajt

88.Investitor firma “Alnesa” sh.p.k (realizuar). Godine banimi dhe sherbime 5 dhe 6 kat me 2 kat parkim nentoke ne fshatin Linnze – Komuna Dajt

89.Investitor firma “Class”sh.p.k (realizuar). Godine banimi dhe sherbime 6, 7 dhe 8 kat me 2 kat parkim nentoke ne rr. “Gjon Buzuku” - Tirane

90.Investitor firma “Andi konstruksion”sh.p.k (realizuar). Godine banimi dhe sherbime 4 dhe 6 kat me 1 kat parkim nentoke ne rr. “Bajram Curri” - Tirane

91.Investitor firmat ndertuese “Amfora” sh.p.k, “Jon 2002” sh.p.k dhe “Mars 92” sh.p.k (realizuar). Kompleks banimi dhe sherbime 2-12 kat me 2 kat parkimi nentoke ne bulevardin “Bajram Curri”, prane ish-shkolles teknollogjike - Tirane.

>>2003

92.Porosites firma ndertuese “Sinani” sh.p.k. (realizuar) Kompleks banimi dhe sherbime 2-12 kat ne territorin e ish-parkut te mallrave ne rrugen e “Kavajes”-Tirane.

93.Porosites firma ndertuese “Arend” sh.p.k. (realizuar) Godine banimi dhe sherbime 4-6 kat me 1 kat parkim nentoke ne rrugen “Kongresi i Manastirit” - Tirane.

94.Porosites firma ndertuese “Desaret” sh.p.k (projekt-ide) Godine banimi dhe sherbime 7, 8 kat me 2 kat parkim nentoke ne rrugen e Durresit prane “Kryqit te Kuq Shqiptar”.

Our Partners

Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client