Projekte

Zemra e Mesdheut

Mediterranean Heart.Llogara,Vlora. Sip. = 1400 m²
Investitor :
Ndertues:
Projektues : GB-a Studio sh.p.k
Arkitektura: Dea Studio

Muzeu i Arteve Mesjetare

Medieval Art Museum.Korca Sip. = 1500 m²
Investitor : Ministria e kultures
Ndertues:
Projektues : GB-a Studio
Arkitektura: Dea Studio & Peter Wilson

Godine Banimi

Godine Banimi dhe Sherbimi 8 kat me 1 kat parkim nentoke ne rr. Teodor KEKO, Tirane.
Sip. = 3500 m²
Investitor : Adriatik HYSENBELLIU. sh.p.k
Ndertues: GB-a konstruksion sh.p.k & KNC. shpk
Projektues : GB-a Studio sh.p.k
Arkitektura: DEA Studio sh.p.k

Rivitalizimi i qendres se Konispolit

Godine Banimi

Godine Banimi dhe Sherbimi 6-8 kat me 2 kat parkim nentoke ne rr.ELBASANIT,Tirane.
Sip. = 2900 m²
Investitor : Xhuvi Sharrxhi sh.p.k
Ndertues: GB-a konstruksion sh.p.k & 2G sh.p.k
Projektues : GB-a Studio sh.p.k
Arkitektura: DEA Studio sh.p.k

Godine Banimi

Godine Banimi dhe Sherbimi 6-8 kat me 2 kat parkim nentoke ne rr. Ali DEMI, Tirane.
Sip. = 4900 m²
Investitor : USHINA sh.p.k
Ndertues: GB-a konstruksion sh.p.k & USHINA sh.p.k
Projektues : GB-a Studio sh.p.k
Arkitektura: DEA Studio sh.p.k

Godine Banimi Kompleksi : PANORAMA

Kompleks rezidencial 3-4 kat me 1 kat parkim nentoke ne selite, komuna Farke.
Sip. = 5500 m²
Investitor : 2G sh.p.k
Ndertues: GB-a konstruksion sh.p.k & 2G sh.p.k
Projektues : GB-a Studio sh.p.k
Arkitektura: DEA Studio sh.p.k

Godine Industriale

Godine 1kt tip kapanon me funksion sherbim+ Magazine 1kt,Vrrine,Durres.
Sip. = 1600 m²
Investitor : FIDALBA sh.p.k
Ndertues: GB-a konstruksion sh.p.k & USHINA.shpk
Projektues : GB-a Studio sh.p.k
Arkitektura: A&I DESIGN sh.p.k

Godine Turistike

Godine banimi dhe sherbimi 1, 4, 5 kate + papafingo + 1kat nentoke dyqane,Vlore.
Sip. = 8600 m²
Investitor : XH&XH sh.p.k
Ndertues: GB-a konstruksion sh.p.k
Projektues : GB-a Studio sh.p.k
Arkitektura: DEA Studio sh.p.k

Godine Industriale

Godine industriale 1-kateshe,Bathore ,TIRANE.
Sip. = 4500 m²
Investitor : VLAKEDA sh.p.k
Ndertues: GB-a konstruksion sh.p.k
Projektues : GB-a Studio sh.p.k
Arkitektura: A&I DESIGN sh.p.k

Godine Industriale

Godine 1 kat tip kapanon dhe godine 2kat me funksion sherbim,Shkozet Durres.
Sip. = 2600 m²
Investitor : VLAKEDA sh.p.k
Ndertues: GB-a konstruksion sh.p.k
Projektues : GB-a Studio sh.p.k
Arkitektura: A&I DESIGN sh.p.k

Godine Banimi

Godine banimi dhe sherbime 2,4,6 dhe 8 kat me 1kat parkim nentoke, Yzberishit-Kashar.
Sip. = 17000 m²
Investitor : GB-a konstruksion sh.p.k
Ndertues: GB-a konstruksion sh.p.k
Projektues : GB-a Studio sh.p.k
Arkitektura: DEA Studio sh.p.k

Godine Turistike

Godine banimi dhe sherbimesh 5 kate, ne komunen Rrashbull, Durres. Sip. = 7500 m²
Investitor : GB-a konstruksion sh.p.k
Ndertues: GB-a konstruksion sh.p.k
Projektues : GB-a Studio sh.p.k
Arkitektura: Artan MYDERIZI sh.p.k

Godine Banimi

Godine banimi dhe sherbimi 6,7,8 kate, ne rr.Irfan Tomini, Tirane.
Sip. = 4500 m²
Investitor : GB-a konstruksion sh.p.k
Ndertues: GB-a konstruksion sh.p.k
Projektues : GB-a Studio sh.p.k
Arkitektura: Redman TOSKA sh.p.k

Godine Turistike

Godine banimi dhe sherbimesh 5 kate, Golem, Kavaje. Sip. = 1300 m²
Investitor : GB-a konstruksion sh.p.k
Ndertues: GB-a konstruksion sh.p.k
Projektues : GB-a Studio sh.p.k
Arkitektura: Dea Studio sh.p.k

Godine Banimi

Godine 5kate banim +1kat sherbim, 1 kat parkimi nen toke, ne Golem.
Sip. = 9800 m²
Investitor : GB-a konstruksion sh.p.k
Ndertues: GB-a konstruksion sh.p.k
Projektues : GB-a Studio sh.p.k
Arkitektura: Liliana CENGU sh.p.k