• slidebg1
  • slidebg1
  • slidebg1
  • slidebg1
  • slidebg1
  • slidebg1
  • slidebg1
  • slidebg1
  • slidebg1

"GB-a konstruksion" sh.p.k

Kompania eshte themeluar ne vitin 2003. Qellimi i saj eshte te permbushe kerkesat e klienteve dhe krijimin e marredhenieve te qendrueshme me ta. Kompania jone eshte e specializuar ne sektorin e ndertimit. Tek ne do te gjeni: "Inxhiniere dhe Arkitekte me eksperience shumevjecare si edhe garancine e materialeve dhe punimeve shume cilesore "

"GB-a Studio" sh.p.k

GB-a Studio sh.p.k eshte themeluar ne vitin 2005. Suksesi i shoqerise tone rrjedh nga filozofia e kombinimit te kreativitetit me eksperiencen shumevjecare si dhe ambicia per te qene me te miret. Sfera e aktivitetit shtrihet ne projektim te godinave civile, industriale ,menaxhim, keshilla teknike dhe supervision.

Pse GB-a konstruksion

Kompania menaxhohet nga inxhiniere te kualifikuar ,te karakterizuar nga korrektesa per perfundimin dhe dorezimin e projekteve sipas grafikut te punimeve. GB-a ofron cmime konkurruese ne treg si dhe kushte elastike ne pagese. . Ne ju ofrojme:

Pse GB-a Studio

Ne ofrojme projektim te godinave civile dhe industriale, konsulence inxhinierike dhe supervizion. Puna ne grup e inxhiniereve me experience shumevjecare ne treg ne bashkepunim me inxhinieret e rinj, teknike e specialiste te fushave te tjera realizojne projekte me cilesi dhe standarte nderkombetare .

Projektet Tona

Godine Banimi

Godine Banimi dhe Sherbimi 6-8 kat me 2 kat parkim nentoke ne rr. Ali DEMI, Tirane.
Sip. = 4900 m²
Investitor : USHINA sh.p.k
Ndertues: GB-a konstruksion sh.p.k & USHINA sh.p.k
Projektues : GB-a Studio sh.p.k
Arkitektura: DEA Studio sh.p.k

Godine Banimi

Godine Banimi dhe Sherbimi 8 kat me 1 kat parkim nentoke ne rr. Teodor KEKO, Tirane.
Sip. = 3500 m²
Investitor : Adriatik HYSENBELLIU. sh.p.k
Ndertues: GB-a konstruksion sh.p.k & KNC. shpk
Projektues : GB-a Studio sh.p.k
Arkitektura: DEA Studio sh.p.k

Godine Banimi

Godine banimi dhe sherbime 2,4,6 dhe 8 kat me 1kat parkim nentoke, Yzberishit-Kashar.
Sip. = 17000 m²
Investitor : GB-a konstruksion sh.p.k
Ndertues: GB-a konstruksion sh.p.k
Projektues : GB-a Studio sh.p.k
Arkitektura: DEA Studio sh.p.k

Godine Banimi

Godine Banimi dhe Sherbimi 6-8 kat me 2 kat parkim nentoke ne rr.ELBASANIT,Tirane.
Sip. = 2900 m²
Investitor : Xhuvi Sharrxhi sh.p.k
Ndertues: GB-a konstruksion sh.p.k & 2G sh.p.k
Projektues : GB-a Studio sh.p.k
Arkitektura: DEA Studio sh.p.k

Godine Turistike

Godine banimi dhe sherbimi 1, 4, 5 kate + papafingo + 1kat nentoke dyqane,Vlore.
Sip. = 8600 m²
Investitor : XH&XH sh.p.k
Ndertues: GB-a konstruksion sh.p.k
Projektues : GB-a Studio sh.p.k
Arkitektura: DEA Studio sh.p.k

Godine Banimi

Godine banimi dhe sherbimi 6,7,8 kate, ne rr.Irfan Tomini, Tirane.
Sip. = 4500 m²
Investitor : GB-a konstruksion sh.p.k
Ndertues: GB-a konstruksion sh.p.k
Projektues : GB-a Studio sh.p.k
Arkitektura: Redman TOSKA sh.p.k

Godine Banimi

Kompleks rezidencial 3-4 kat me 1 kat parkim nentoke ne selite, komuna Farke.
Sip. = 5500 m²
Investitor : 2G sh.p.k
Ndertues: GB-a konstruksion sh.p.k & 2G sh.p.k
Projektues : GB-a Studio sh.p.k
Arkitektura: DEA Studio sh.p.k

Godine Turistike

Godine banimi dhe sherbimesh 5 kate, ne komunen Rrashbull, Durres. Sip. = 7500 m²
Investitor : GB-a konstruksion sh.p.k
Ndertues: GB-a konstruksion sh.p.k
Projektues : GB-a Studio sh.p.k
Arkitektura: Artan MYDERIZI sh.p.k

Godine Turistike

Godine banimi dhe sherbimesh 5 kate, Golem, Kavaje. Sip. = 1300 m²
Investitor : GB-a konstruksion sh.p.k
Ndertues: GB-a konstruksion sh.p.k
Projektues : GB-a Studio sh.p.k
Arkitektura: Dea Studio sh.p.k

Partneret Tane

Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client